När du vill synas på Google med Adwords

Googleannonsering-Teveo

Vill du ha hjälp med en kostnadseffektiv adwords-kampanj? klicka på bilden för att komma till teveo.se för mer information!

Söknätverket - sponsrade länkar

Söknätverket är ju det som de flesta menar när de pratar om Google annonsering och Adwords. Det handlar alltså om de sponsrade länkarna som visas ovanför, till höger och under det organiska sökresultatet på google.se och google.com. Den typ av annonsering som detta handlar om benämns ofta även som Pay per Click (PPC) då du som annonsör endast betalar när någon klickar på din annons.

Fördelen med annonsering i söknätverket med sponsrade länkar är ju främst att dina annonser endast visas för de som aktivt sökt efter något som du kan tillhandahålla, produkt eller tjänst. Det gäller dock att du jobbar med din kampanj så att dina annonser verkligen visas för just den publik du vill att de ska visas för så att du i slutändan verkligen bara betalar för relevanta klick.

Jobbar du främst lokalt så se då till att begränsa dina kampanjer lokalt så att du inte får en massa visningar från Stockholm om du endast tar emot kunder i Göteborg. Lyckas man optimera sitt konto till att endast visas för potentiella kunder så kan man med hjälp av söknätverket få en riktigt effektiv och lönsam marknadsföring.